onsdag 6 april 2011

Förra vecka var barnen lediga från skolan måndag o tisdag eftersom det var studiedagar. Vi passade på att få lite fixat som annars inte hinns med. Vi började med besök på vårdcentralen för att kolla upp Linus och hans hörsel. Har märkt att han börjat höra väldigt dåligt de senaste veckorna och tänkte det var bäst att kolla upp det. Läkaren tyckte vi skulle få en tid in till öronmottagningen i Kalmar så nu väntar vi på tid dit också.


Efter läkarbesök väntade shopping av byxor till båda pojkarna eftersom det var bröllop inbokat i helgen. Gick relativt snabbt och smärtfritt! För att festa till det så bestod lunchen av Mc Donalds (ibland får man offra sig, annars är det ju Burger King som gäller för min del).


Sist men inte minst. Höjdpunkten på dagen och det som Tim väntat på i veckor! Besök på Zoo-butiken för att titta på ödlor. Förstår inte vem ungen är lik och varifrån han fått sin stora passion för reptiler och andra småkryp. Högst på önskelistan till födelsedagen står nämligen en agam (helst en orm men där går gränsen.....). Full av beundran för den två månader gamla agamen i butiken så finns det inget annat han pratar om. Lovade honom att mamma o pappa skulle disskutera om ödleinköp eller inte. Fortsättning följer! Sedan bar det av hemåt igen och efter att ha varit väldigt spända inför ödletitten var båda helt slut så de somnade på vägen hem vilket inte är så vanligt för att vara dem.

Mc Donalds innan besöket på Zoo-butiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar